Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Благодарим, че ни посетихте на Международния Пловдивски Панаир 2018г.

Новини > Благодарим, че ни посетихте на Международния Пловдивски Панаир 2018г.

Благодарим, че ни посетихте на Международния Пловдивски Панаир - 2018г.

ПРЕКАРАХМЕ СИ ЧУДЕСНО!

Както всяка година изложението беше специално за нас, тъй като представихме новите си продукти. За радост успяхме да впечатлим, както с визията на щанда, така и с нашите продукти.

Радвахме се на голяма популярност от страна на изложители, посетители, настоящи и бъдещи клиенти от страната и не само. Нашият екип ентусиазирано отговаряше на Вашите въпроси и представихме новостите около нашите партньори.

Надяваме се, че успяхме да Ви заинтригуваме и всеки един е намерил по нещо интересно и полезно за бизнеса си. Ние ще се стремим да поддържаме връзка и да Ви информираме и занапред за новостите около нас.

Благодарим на всички за това, че посетихте щанда ни по време на изложението! Благодарим Ви и за доверието, което ни гласувате, избирайки Ритбул ЕООД за свой доверен партньор! Заедно ще изпреварим другите!

С удоволствие се разходихме и сред останалите изложители в така динамичната и обстановка на Пловдивския панаир. За поредна година изложението беше център на иновативни промишлени продукти с акцент върху новите бизнес възможности, предлагани от Индустрия 4.0, където автоматизацията, изкуственият интелект, 3D и комуникацията имат капацитета да пренесат производството и услугите в изцяло нова ера на конкурентоспособност.

Ритбул ЕООД
02.10.2018г.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg