Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Автоматизирано проектиране на контролни табла с EPLAN

Новини > Автоматизирано проектиране на контролни табла с EPLAN

Автоматизирано проектиране на контролни табла с EPLAN: „Комплексен вече не означава труден проект“

На проектантите често се налага да управляват сложни проекти, които включват многобройни елементи, голям екип от хора и отнемат време от няколко седмици до няколко месеца. Ето защо, когато се стартира голям проект, от съществено значение е да се планира всичко от самото начало, а това важи за всеки отделен проводник и всеки един компонент.

EPLAN-Pro-Panel 1

EPLAN Pro Panel ще ви предостави всички необходими инструменти, за да направите това по оптимален начин. Вие ще можете да проектирате и конфигурирате контролните шкафове по-бързо, по-ефективно и по-прецизно отвсякога. EPLAN Pro Panel е в състояние да подготви всички детайли по окабеляването, монтажа на компонентите и дизайна на шината. Той създава визуални 3D модели за това, как реално ще изглеждат готовите табла или шкафове. Така вие и вашите клиенти ще имате възможност да ги видите още преди да започнете работата по реализацията им.

csm_EPLAN_Pro_Panel_EN

Виртуалният 3D модел на комутационната система на контролния шкаф помага за максимално използване на ценното пространство в него. Интегрираните спомагателни средства за проектиране, като контрол за отсъствие на стълкновения, спазване на изискванията за монтаж на производителя, минимални разстояния и радиуси на огъване, позволяват бързо и оптимизирано разполагане на компонентите. Грешките в проектната фаза остават в миналото, тъй като и най-сложните проекти могат да бъдат подготвени по възможно най-добрия начин.

Panel_building_2

EPLAN Pro Panel гарантира повишена ефективност в пълен обем, като във времето това означава голямо количество спестени финансови средства и, разбира се, още по-доволни клиенти!

Ако сте проектант, на когото се налага да проектира комплексни контролни шкафове, EPLAN Pro Panel ще ви подаде ръка! Всички усложнения могат да останат в миналото, тъй като ще откриете нови възможности за производство на контролни шкафове. Допълнителна информация за предимствата на проектирането с EPLAN Pro Panel бихте могли да получите от документацията за направените проучвания, която EPLAN предлага за безплатно изтегляне на своята страница ТУК.

EPLAN Pro Panel 3

Фирма Ритбул предлага продуктите на EPLAN в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти EPLAN и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg