Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Kабелни системи и мълниезащити Dietzel Univolt, крепежни елементи Schnabl в Ритбул

Новини > Kабелни системи и мълниезащити Dietzel Univolt, крепежни елементи Schnabl в Ритбул

Kабелни системи и мълниезащити Dietzel Univolt, крепежни елементи Schnabl в Ритбул

Системи за кабелни инсталации и мълниезащити Dietzel Univolt

Кабелни системи Dietzel Univolt

Dietzel Univolt е австрийски производител, чиито асортимент включва богато разнообразие от:

  • конзолни и разклонителни кутии - за вграждане в бетон, за скрит и открит монтаж;
  • твърди и гофрирани PVC тръби - с различна механична и температурна устойчивост, с и без UV защита, тръби с TURBO ефект - фабрично направени нарези от вътрешната страна за по-лесно и бързо изтегляне на кабели и проводници;
  • всичко необходимо за изграждане на мълниезащита - покривни държачи за плосък покрив, ревизионни клемни кутии, ревизионни капаци, шини за изравняване на потенциалите, заземителни колове и др.

 
Крепежни елементи и системи за монтаж на електрически инсталации Schnabl

Австрийската компания Schnabl Stecktechnik GmbH е световен лидер в производството на крепежни елементи за бързо и лесно фиксиране, както и системи за монтаж на електрически инсталации. Продуктовият асортимент включва над 200 продукта, като изключително популярни са универсалната Euroclip скоба, кабелните държачи, скобите за скрити инсталации и решенията за кабелни инсталации на тръби.

Крепежни елементи Schnabl

Основен принцип на технологията на закрепване на Schnabl е, че крепежните елементи могат да бъдат поставени без инструмент и с много малко усилие, в отвор със свредло Ø 6 мм. Бързото и лесно фиксиране е изключително предимство, като от Комисията по сертифициране TÜV Austria показват, че високата им ефективност спестява до 60% от времето за работа в сравнение с традиционните методи за инсталация. Използвайки специалния ексцентричен дизайн на разширяващия се елемент при подлагането му на натиск, крепежните елементи се фиксират здраво на мястото си и по този начин могат да издържат прикрепения товар. Всички Schnabl елементи издържат на сила на усукване до 40 кг. Разширяващите се елементи създават връзка на базата на триене с пробития в стената отвор, при което силата на задържане нараства с увеличаване на натоварването.

Крепежни елементи Schnabl

Широката гама продукти предлага решения за всеки вид инсталация - за открит, скрит монтаж, закрепване към гипсокартон или изолирани тавани. Основен фокус при тръбните инсталации е системата за закрепване Eurolip, посредством лепене или завинтване. По отношение на инсталирането на кабели, Schnabl предлага разнообразни решения, в зависимост от нуждите при инсталирането, както на единични кабели, така и на снопове от кабели или кабелни канали.

Повече информация за продуктите може да намерите в каталозите отдолу.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg