Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
LEDVANCE OSRAM

LEDVANCE OSRAM


LEDVANCE OSRAM

LEDVANCE OSRAM

LEDVANCE е световен лидер в производството на иновативни продукти за осветление, както и интелигентни и свързани осветителни решения (Smart Home). В компанията работят около 9000 човека и е активна на пазара в повече от 120 държави. Като дъщерна фирма на OSRAM, LEDVANCE комбинира традиционно осветление с общо приложение, с последните модерни и новаторски технологии.

До сега OSRAM съчетаваше основно два различни бизнес модела. Целта на компанията е да развива тези два модела като ги разграничи ясно един от друг. OSRAM ще включва иновативни осветителни технологии и решения по поръчка, докато портфолиото на LEDVANCE ще покрива лампи, продукти за "умни домове" и осветителни тела за професионалисти и крайни потребители.

LEDVANCE има мисията да бъде по-гъвкав и креативен във всеки един аспект от бизнеса си. Стратегията на компанията включва затвърждаване на основния бизнес – оптимизиране на разходите и още по-ясна представа за нуждите на клиентите относно компактни флуоресцентни лампи, халогенни лампи и LED. Друг основен момент е разработването на нови продуктови линии „умни“ осветителни устройства за развиващия се пазар на решения за „умни домове“.

Официален сайт на LEDVANCE: https://www.ledvance.com/

Продукти на LEDVANCEПродукти на LEDVANCE
ВидеоВидео клипове

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg