Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
HARTING

HARTING


HARTING Technology Group

HARTING

HARTING е семейна фирма, основана през 1945 година. Започва като малка работилница в Минден. Иновативност и предприемчивост разкриват възможности за бъдещото развитие на HARTING, коeто в наши дни превръща фирмата в световноизвестна компания, лидер на пазара за електронни и индустриални съединители и различни видове мрежови и активни компоненти и технологии с над 3 000 служители.

Технологичната група HARTING се специализира в областта на машиностроенето, транспорта, телекомуникациите, промишлената автоматизация, мехатрониката, хранително-вкусовата промишленост, електрониката, енергетиката, възобновяемите енергиини източници, ВиК, компонентите за автомобилната индустрия, медицинската техника и всякаква прецизна и измервателна апаратура. Групата използва професионалния си опит, за да разработва специализирани решения и продукти като: компоненти за пренос на енергия и данни включително в областта на космическите и авиационни технологии и телекомуникационната сфера.

Клиенти на HARTING са всички, за които качеството и надеждността са от изключително значение и са стандарт. Гаранцията на продуктите на HARTING е практически вечна. В отговор на нуждите на своите клиенти HARTING се стреми към качеството като интегрирана концепция, прилагана в цялостната дейност на компанията, стреми се към гъвкавост, иновативност и обвързаност на всички процеси към съвременните изисквания на пазара.

Официален сайт на HARTING: http://www.harting.com/

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg