Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
EPLAN > Презентация на EPLAN на живо

EPLAN > Презентация на EPLAN на живо

Презентация на EPLAN на живо

Ако имате съмнения в качествата на EPLAN ние ще се радваме да ви ги покажем на живо. Ще разкажем как и с какво е помогнал софтуера на други фирми и с какво може да помогне на вас, а когато станете клиент ще помогнем да започнете да използвате софтуера максимално ефектовно. Посещението на обучителен курс е повече от желателно.

Собствена обучителна зала и обстановка, която позвоялва пълно съсредоточаване върху материала и перфектно подготвена програма са само част от предимстава на обучителния курс.

Типична презентация трае около 80 - 90 минути. По време на презентацията се влиза директно в самата програма. Ние искаме нашите клиенти да се уверят, че EPLAN наистина може да прави толкова много неща и то толкова бързо и безпогрешно.

Основни теми са:

  • Инсталиране на програмата
  • Oсновни начини на работа с програмата (макро (macro) технологии, символи, устройства и предварително дефинирани списъци)
  • Работа с контролери
  • Автоматично генериране на доклади (списъци с документация)
  • Проверки за грешки на проекта
  • Автоматичен превод и работа с многоезични проекти
  • Еднолинейни схеми и др.

При желание от страна на клиента, имаме възможност да проведем и нестандартна презентация, като бъдат включени или показани някои по-специални функции и възможности на водещия в световен мащаб чертожен електротехнически софтуер - EPLAN Electric P8.

Ако желаете презентация в нашия офис ние също имаме и отделна зала за презентации. Офисът ни е отворен всеки работен ден от 9 до 18 часа.

За да заявите презентация на място или в нашия моля, свържете се с нас на имейл eplansupport (at) rittbul.bg или телефон 02-439-78-45.

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg