Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
EPLAN > Партньори на EPLAN

EPLAN > Партньори на EPLAN

Партньори на EPLAN

Ние сме в близка кооперация и партньорство със:

Rittal

Rittal

Ритал е най големият член на Friedhelm Loh Group и е световен лидер в производството на електрически и комуникационни табла и шкафове.

Пълната продуктова гама включва системи за климатизация на табла, шинни системи за електроразпределение, табла за външен монтаж, аксесоари за комуникационната индустрия и интерактивни терминали.

HARTING Technology Group

HARTING Technology Group

HARTING Technology Group е специализирана в областта на електрически, електронни и оптични връзки, пренос на данни и изграждане на мрежи.

Сдружението използва своите умения за разработване на индивидуални решения и продукти, както за пренос на енергия така и за пренос на данни, включително за машиностроенето, транспорта, инсталации за вятърна и слънчева енергия, автоматизацията и далекосъобщителните инсталации.

Friedhelm Loh Group

Friedhelm Loh Group

Сигурността на фирмата се гарантира от факта че тя е част от една от най големите финансови групи в Германия -Friedhelm Loh Group.

Autodesk

Autodesk

С повече от 6.7 милиона потребители, Autodesk е най големият производител на инженерн софтуер. Продуктите на фирмата в областта на машнните CAD системи са широко използвани от голям брой потребители в най-различни области.

Microsoft

Microsoft

Като Microsoft Gold Certified Partner ние сме задължени да съобразяваме всички наши продукти с последните технологии представени от Microsoft.

SAP

SAP

SAP, най-големият в света разработчик на ERP софтуер, предоставя на фирми с различни размери бизнес решения за обмяна на информация.

LAPP GROUP

LAPP GROUP

LAPP GROUP притежава повече от 50 фирми, около 60 представители, и има около 2600 служители. Фирмата е един от най-големите производители на кабели, аксесоари и конектори.

Phoenix Contact GmbH & Co. KG

Phoenix Contact GmbH & Co. KG

Phoenix Contact GmbH & Co. KG е лидер на пазара на интерфейсни компоненти и компоненти за автоматиазация.

CADENAS GmbH

CADENAS GmbH

CADENAS GmbH е водеща фирма в областа на създаване и разработване на електронни каталози и бази данни с макроси.

ABB Group

ABB Group

ABB group е фокусирана върху предоставянето на инженерни решения и електрическо оборудване за високо, средно и ниско напрежение, както и системи за автоматизация и продукти за технологични процеси, както в енергийния така и индустриалния сектор.

Rockwell Automation

Rockwell Automation

Чрез съвместните усилия на EPLAN и Rockwell , данните на повече от 10,000 продукта на фирмата Rockwell са качени в EPLAN „Data Portal” – онлайн базата данни, с обещание за увеличаване на бройката им в следващите месеци.В допълнение на всичко това , Eplan се грижи за лесния и сигурен обмен на данни между хардуерната и софтуерната част , благодарение на съвместимостта си с продукти от ранга на RSLogix Architect.

STEINHAUER Elektromaschinen AG

STEINHAUER Elektromaschinen AG

Историята на STEINHAUER Elektromaschinen AG започва през далечната 1920. Създадено под формата на занаятчийско предприятие от среден клас , занимаващо се с електро и механичен инженерин. Купена от семейството Nagel в началото на 80-те, днес STENHAUER Elektromaschinen AG е семейна фирма от среден размер.

През 1999 г. се реализира най-амбициозният проект на компанията до сега : фокусиране на дейността на фирмата върху изработването на технологии за автоматизация обработката на електрически табла.Сега STEINHAUER е водещ производител на автоматизирани решения в този сектор.

Специални работни инструменти и машини за обработка на ламарина и проводници, са част от решенията , които STEINHAUER предлага.

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg