Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
EPLAN > EPLAN Data Portal

EPLAN > EPLAN Data Portal

EPLAN Data Portal - крачка напред

Планирането на проекти вече стана по-бързо

Независимо дали търсите продуктовите номера на устройствата, макроси за технически схеми, монтажни чертежи или друга информация. Всички те могат вече да се прехвърлят лестно и ефективно чрез drag and drop от EPLAN Data Portal във Вашия проект.

Data Portal-a се явява като една страхотна алтернатива на добре познатата ни Master Data и необходимостта да я обработваме. В резултат на това, планирането се извършва по по-бърз и надежден начин.

По-голяма продуктивност

Спестеното време на етап планиране има огромно влияние върху процеса след възлагането на проекта. Графичното представяне в различнитеCAE-CAD системи, се налага да е унифицирано, поради голямото разнообразие на такива. Това прави възприемането и изпълнението на чертежите по-бързо.

Интернет базиран сървър

Технически, за да се използва портала, трябва да се инсталира клиент-сървър софтуер, който се използва за връзка между сървъра и компютъра.

Желаният компонент може да бъде вкаран директно в EPLAN. Благодарение на тази технология, нашите потребители могат винаги да са в крак с новите устройства и промени по стари.

Скъсяване на връзката производител – краен клиент

Компонент на производителите да се доближи до своите клиенти още в момента когато предоставят тяхното устройство за добавяне в EPLAN формат. Изборът на компоненти е значително опростено за потребителя. Той може бързо да изберете устройството, без да се налага да търсите в хартиени каталози.

Тъй като EPLAN Software & Service не само удостоверява данни, но също така и ги създава при нужда, производителите наистина скъсяват връзката с клиентите. Те могат да използват ИТ инфраструктурата на EPLAN Data Portal и винаги поддържат своите данни в добро състояние и актуалност.

Започнете направо

EPLAN потребители с активен Software service могат да използват услугата на EPLAN Data Portal безплатно. Клиентите без активен Software service могат само да се запознят със съдържанието на онлайн базата данни. Не се колебайте да изпробвате EPLAN Data Portal и резултатите няма да закъснеят.

За повече информация и инструкции за работа с EPLAN Data Portal, моля свържете се с нас на office (at) rittbul.bg или на 02-439-78-45.

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg