Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Знаете ли, че… кръговата топология не е единственото редундантно решение?

Новини > Знаете ли, че… кръговата топология не е единственото редундантно решение?

Знаете ли, че…
Кръговата топология не е единственото редундантно решение?

Кръговите топологиии са чудесни за постигане на гъвкави и надеждни мрежи. В случай на прекъсване на електрозахранването на един обект трафикът все още може да достигне всички останали възли, намалявайки общото време за прекъсване на мрежата. Въпреки това, кръговите топологии осигуряват сигурност и надеждност по всяко време, но кабелите трябва да бъдат положени отделно един от друг и винаги трябва да има връщащо трасе, затваряйки пръстена от най-отдалеченото място. Това понякога обаче може да бъде скъпо и трудно постижимо.

Westermo Bypass-relay

Westermo може да предложи алтернативи в тези ситуации, които са икономически ефективни и надеждни. Чрез повторното използване на стари медни кабели, при модернизиране на стари серийни приложения с нови Ethernet решения, базирани на SHDSL. Предизвикателството при повторното използване на стари кабели е, че трябва да работите с това, което сте инсталирали, и понякога просто не е възможно да конфигурирате мрежата на кръговата топология. С новия модел Ethernet разширител DDW-142-12VDC-BP, Westermo въведе байпас реле, което дава възможност за изграждане на гъвкави мрежови решения дори в множество топологии.

Westermo Bypass-relay 1

Ако даден клон или устройство в мрежата стане недостъпно, това устройство ще бъде заобиколено, така че останалата част от мрежата все още да е достъпна. Данните ще преминат директно през неизползваното устройство на следващото работно устройство. Това е чудесно за много приложения в рамките на железопътния транспорт, контрола на трафика и минната промишленост, тъй като това са среди, където изграждането на кръговата топология е трудно.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg