Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Висока устойчивост в новата серия събракове Heipac Vario HEAVY от HEITEC

Новини > Висока устойчивост в новата серия събракове Heipac Vario HEAVY от HEITEC

Висока устойчивост в новата серия събракове Heipac Vario HEAVY от HEITEC

HeiPac Vario HEAVY

Продуктовата линия Heipac Vario HEAVY на HEITEC е проектирана за използване в тежки условия и за мобилни приложения като железопътни и морски технологии.

Изискванията за мобилни приложения са много строги поради факта, че доста често са пряко свързани с безопасността. За да се осигури надеждността на подобна интегрирана система, изискванията към корпусите за електроника са високи: издръжливост към различни външни влияния като влажност, прах, топлина, удар, вибрации и тежки механични товари.

В отговор на тези необходими условия, HeiPac Vario HEAVY може да се похвали с изключителни характеристики като подсилени планки и двойно захванати хоризонтални релси. Всички еврокасети от тази серия са допълнително ударно и вибрационно тествани по стандарт EN 50 155 и DIN EN 61587-2. Както в останалите събракове от продуктовата линия HeiPac Vario, използваният материал е висококачествена алуминиева сплав, която гарантира оптимална стабилност. Всички корпусни системи на HEITEC са тествани и сертифицирани от независими институции като са взети под внимание всички очаквани товари.

Освен високата товароносимост и надеждност, HeiPac Vario HEAVY предлага разнообразие от възможности за ползване на модулни решения и монтаж. Елементите могат да се комбинират с останалите HiPac продукти, което намалява времето за разработка и оптимизира разходите. Наличен е и пълен набор от аксесоари като компоненти за EMC апликации, водачи, панели и др. Събраковете могат да се конфигурират по специфични размери, зададени от клиента за отрицателно време и с минимални разходи.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg