Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул е вече партньор с новия бранд на Osram – LEDVANCE

Новини > Ритбул е вече партньор с новия бранд на Osram – LEDVANCE

Ритбул е вече партньор с новия бранд на Osram - LEDVANCE

LEDVANCE Osram

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че фирма Ритбул вече е партньор на LEDVANCE/OSRAM – световен лидер в производството на иновативни продукти за осветление. Портфолиото включва всичко от LED лампи и тръби до LED панели, индустриално осветление и интелигентни свързани системи (Smart Home). Всички продукти са с минимум 3 години гаранция (5 години за голяма част от гамата), спазват всики изисквания за екодизайн и имат минимално влияние върху околната среда по време на целия жизнен цикъл на продукта.

Osram LED Lamps

С този наш ход, ние затвърждаваме целта си да предлагаме на нашите клиенти само продукти и решения, които не правят компромис с качеството. Новият бранд на OSRAMLEDVANCE, има мисията да бъде по-гъвкав и креативен във всеки един аспект от бизнеса си, като същевременно задоволява изискванията на професионални клиенти (архитекти, майстори) и крайни потребители. Стратегията на компанията включва затвърждаване на основния бизнес – оптимизиране на разходите и още по-ясна представа за нуждите на клиентите относно компактни флуоресцентни лампи, халогенни лампи и LED. Друг основен момент е разработването на нови продуктови линии „умни“ осветителни устройства за развиващия се пазар на решения за „умни домове“.

Очаквайте нови специални предложения и последни тенденции в светодиодното осветление, само в Ритбул.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg