Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > НОВО! Ритбул представя: Изцяло изолирана тресчотка WERA Zyklop за безопасна работа с електрически инсталации

Новини > НОВО! Ритбул представя: Изцяло изолирана тресчотка WERA Zyklop за безопасна работа с електрически инсталации

НОВО! Ритбул представя: Изцяло изолирана тресчотка WERA Zyklop за безопасна работа с електрически инсталации

• Страхотен дизайн
• 80 зъба на тресчотното колело през 4.5° за работа дори и в тесни пространства
• Заключване и отключване на вложките с push бутон
• 14бр. изолирани вложки плюс къс и дълъг изолиран удължител
• Компактен сет в здрава текстилна кутия
• Отоговаря на всички изисквания за безопасност съгласно стандарт IEC 60900

Специалистите от WERA ни представят иновативна тресчотка, която може да бъде използвана дори и при работа с компоненти под напрежение в електрическа система.

Еволюцията продължава

Wera започна да определя новаторските стандарт за индустрията още с внедряването на първата тресчотка Zyklop през 2008 година. Последваха още иновации в този сегмент през годините. Най-новото изобретение на Tool Rebels е новата изолирана тресчотка, допълнена с много аксесоари. Усъвършенстването на тези нови инструменти се осъществява с експертизата на Wera. Те са специално проектирани за безопасна работа в електрически инсталации и са напълно изолирани, за да предпазят потребителя от електрически удари.

Изключително практична и стилна

Впечатление прави тънкия, но здрав дизайн, който позволява работа в пространства, където другите тресчотки не могат да достигнат заради размера си. Друго предимство на Zyklop VDE е финия 80-зъбен механизъм, като резултат, от което получаваме ъгъл на завъртване от 4,5 градуса. По този начин бързото и надеждно завинтване е възможно, дори и в ограничена работна среда. С помощта на реверсивния лост промяна на посоката на завинтване е лесно, безопасно и бързо. Благодарение на заключващия механизъм, вложките са безопасно закрепени. Заключването и отключването на вложките работи чрез бутон върху главата на тресчотката.

Готова за работа

Изолираната тресчотка включва 14 изолирани вложки от 6 до 19 мм с къс и дълъг изолирани удължители. Изолацията на вложките и удължителите е изработена в две части, с жълто изолационно ядро и червен външен слой. По този начин, всяко нарушение в изолацията може да бъде засечено бързо и ще бъде видимо на слоя на ядрото.
Всички инструменти от серията Zyklop VDE могат да бъдат закупени индивидуално или в сет. Поставени са в здрава текстилна кутия, която позволява съхраняването на 14 вложки, два удължителя и изолирана тресчотка. Допълнително предимство: Текстилната кутия може да бъде закачена към носещата система Wera 2go. Корпусите на вложките в кутията са снабдени с функция за обръщане към отключване, механизъм за завъртане, който позволява лесното отстраняване и поставяне на вложки, като същевременно осигурява сигурно задържане.

Сертификат за безопасност

Изолираната тресчотка Zyklop и вложките към нея спазва всички изисквания за безопасност на стандарта IEC 60900. Всички инструменти са индивидуално тествани на 10 000 волта. Тестването им на 10 пъти по-голям волтаж гарантира безопасната работа с максимално напрежение 1 000 волта.

За поръчките се свържете с нашия екип от специалисти на телефон: 02-439-7845

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки