Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Монтажните носачи за всички видове клеми от серията WAGO 221 завладява разпределителните шкафове

Новини > Монтажните носачи за всички видове клеми от серията WAGO 221 завладява разпределителните шкафове

Монтажните носачи за всички видове клеми от серията WAGO 221 завладява разпределителните шкафове

Лесен достъп и лесно задаване на свързаните проводници - това се изисква от VDE стандартите за всички разпределителни табла. Благодарение на новия монтажен носач, електротехниците вече могат да отговорят на тези изисквания, без да пренебрегнат удобството на COMPACT съединителя WAGO за всички видове клеми. Новият носач за монтаж осигурява сигурно прилягане за тези малки клеми на DIN-шина, заедно с опциите за маркиране.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИНТЕРA ЗА МАРКИРАНЕ ОТ WAGO, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

Новият носач за монтиране 221-500 на WAGO е подходящ за всички клеми от серия 221.

КОМБИНИРАЙТЕ ВАШИТЕ КЛЕМИ 221 С НОСАЧ 221-500

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ КЛЕМИТЕ ОТ СЕРИЯТА 221 СА ВСЕ ОЩЕ В ПРОМОЦИЯ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

Може да се монтира хоризонтално и вертикално на DIN-шина и може да се завинтва към плоски гладки повърхности, ако е необходимо. Страната, обърната към предната част, винаги остава отворена за всичките четири варианта на монтаж. На тази страна е поставена самозалепваща маркираща лента, която осигурява ясен преглед вътре в разпределителния шкаф - дори след като оригиналната инсталация е била модифицирана или разширена.

ТЕСТВАНЕ ДОРИ СЛЕД ИНСТАЛАЦИЯ

Новият носач предлага многобройни предимства благодарение на специалния си дизайн: отваря се от едната страна, предлага на монтажника възможността да използва лоста за управление, за да отвори съединителя, дори след като е бил инсталиран. По този начин проводниците могат да бъдат удобно свързани и отстранени преди или след поставяне на клема в носача. Дизайнът също така гарантира, че слотът е винаги достъпен. Това означава, че тестовете за напрежение също са възможни, когато свръзките са в носача.
Не са необходими инструменти за закрепване или сваляне на клемите. Малките монтажни скоби гарантират, че компактните съединители никога не излизат от носача.

КОМПАКТЕН И ПРОЗРАЧЕН: ПО-УДОБЕН ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ

Клемите WAGO от 221 серия са снабдени с варианти с 2, 3 и 5 проводника. Устройствата сигурно свързват фини проводници с размери от 0,14 до 4 mm² (26–12 AWG), както и твърди и многожилни проводници от 0,2 до 4 mm² (24–12 AWG). Основавайки се на наследството на изпитания предшественик, серията 222, този нов конектор изисква 40% ПО-МАЛКО ПРОСТРАНСТВО. За да се гарантира правилното завършване, прозрачният корпус на конектора ясно показва дали проводниците не са поставени достатъчно далеч, или ако те не са били изрязани до необходимата дължина. Два лесни за достъп тестови порта осигуряват изключително удобни условия за тестване - дори след инсталиране.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg