Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Контролер PFC 200 от Wago – Максимална производителност в минимално пространство

Новини > Контролер PFC 200 от Wago – Максимална производителност в минимално пространство

Контролер PFC 200 от Wago - Максимална производителност в минимално пространство

Контролерът PFC200 удовлетворява изискванията на традиционните инженерни дисциплини, като например машиностроенето, като същевременно отговаря на най-строгите технически изисквания на по-нови области, включително електроснабдяване и оншорната/офшорната индустрия.

Ползи за потребителя:

- висока производителност
- разнообразни комуникационни интерфейси
- компактно мултифункционално решение
- широк диапазон от функции
- съвременни функции за безопасност

Ново поколение система за измерване, управление и визуализация: контролерът PFC200 на WAGO се базира на операционна система Linux в реално време и предлага висока изчислителна мощност в минимално пространство чрез технология Cortex-A8.

PFC200 за WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 отговаря на нарастващата нужда от контролери, които пестят място и позволяват комуникация със системи от по-ниско и по-високо
ниво в допълнение към стандартните PLC функции.
Контролерът предлага разнообразие от функции в компактен размер: два Ethernet порта осигуряват комуникация с други системи за управление и в зависимост от модела са предлагат допълнителни интерфейси (например CAN, PROFIBUS, RS-232/RS-485).

Протоколите CANopen, PROFIBUS DP и Modbus-TCP/-UPD/-RTU предоставят
гъвкава връзка към fieldbus системи и външни входно/изходни устройства. Fieldbus системите могат да бъдат конфигурирани лесно директно в средата за развитие. Ethernet интерфейсът поддържа протоколи DHCP, DNS, SNTP, FTP, TELNET и HTTP. Чрез SSH, HTTPS и FTPS е възможна криптирана връзка.

Освен разнообразните интерфейси, PFC200 предлага достатъчно пространство за памет за вашите приложения чрез вътрешна флаш памет 256 MB и вграден интерфейс за SD/SDHC карти. Налична е 128 kB енергозависима памет за сигурно съхранение на PLC променливи.

PFC200 не само осигурява безкомпромисна производителност, както и здравина и енергийна ефективност: контролерът не изисква вентилатор поради ниската си консумация на енергия и ниското ниво на вътрешно загряване.Тези функции, съчетани с отсъствието на въртящ се диск за съхранение на данни и безбатерийно буфериране на часовника в реално време, правят контролера на WAGO изключително здрав и устойчив на удар.

Улеснена автоматизация: със софтуер CoDeSys, който служи едновременно за програмиране и визуализация на процеси. Не се изискват специални познания. Създаване на визуализация в същата среда за развитие като тази за PLC програма. През вградения уеб-сървър PFC200 се конфигурира и задейства с лекота чрез уеб-базирано управление през мрежата.

PFC200 може да бъде конфигуриран чрез стандартни Linux конзоли. Освен с програмните езици IEC 61131-3, потребителите могат да пишат своите проекти в C, PHP и шел
скриптове. Програмите и библиотеките, създадени във всеки един от програмните езици, могат да си взаимодействат с приложенията CoDeSys.

Съвместимостта с Ethernet контролерите WAGO 750-841, 750-871 и 750-873 увеличава производителността в рамките на WAGO-I/O-SYSTEM.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg