Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > HARTING: Нова серия метални държачи han® улеснява монтажа в електро табла

Новини > HARTING: Нова серия метални държачи han® улеснява монтажа в електро табла

HARTING: Нова серия метални държачи han® улеснява монтажа в електро табла

20.05.2019г.
На тазгодишното техническо изложение Hannover Messe, Harting представи новите разработки на сериите Han® B, EMV и M във вариант, който позволява монтиране на конектора от задната страна на държача. Новата опция улеснява оборудването на електрически табла и окабеляването. Целта е приложения в машиностроенето, автоматизацията, роботиката, транспортните системи и енергетиката.

Индустриални конектори с метални държачи се използват най- вече в приложения, където средата изисква компонентите да бъдат здрави и надеждни и да се монтират колкото се може по- лесно и бързо.
В досега познатите серии, при монтажа на конекторите, първо се прокарват кабелите през отвора, подвързват се към конекторите и после конекторите се поставят от предната страна на държаща.
Новото решение е различно: то позволява да се подвържат кабелите към конектора и после той да се постави от задната страна. За целта конекторите се поставят в пластмасови рамки и после се фиксират на място в държатие или основите с помощта на заключващи лостчета. Допълнителният уплътнител на проходната метална основа е монтиран изцяло от вътрешната страна, така че да осигури клас на защита IP65/ 67 и защита от слънчеви лъчи.

От началото на следващата година ще бъдат в редовна продажба и изцяло екранирани конектори, подходящи за комбинация с държачите за заден монтаж с EMC покритие. Този тип държачи изискват и щуцери със специално ЕМС покритие.
Монтажът на сглобяемите елементи става значително по- ефективен, благодарение на тази нова опция: управляващите табла или машинните модули и кабелните снопове могат да се сглобяват отделно и след това бързо и лесно да се свържат на място.

Новите конектори с възможност за заден монтаж са изцяло съвместими със стандартните, добре познати до сега, държачи и проходни основи. Всички стандартни конектори и модули също са съвместими с новите държачи и проходни основи.

Илюстрация на начина на монтаж може да видите от следната видеодемонстрация:

Може да видите каталожни данни за новия тип държачи, както и каталожни данни на всички новости, представени от Harting тази година на международното изложение в Хановер.

Технически характеристики и спецификации

ОЩЕ НОВОСТИ ОТ HARTING

За повече информация се свържете с нашия екип!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg