Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Eplan виртуален инженеринг за контролно табло

Новини > Eplan виртуален инженеринг за контролно табло

Eplan виртуален инженеринг за контролно табло

Новата версия EPLAN Pro Panel, 2.8

Новата Версия 2.8 на EPLAN Pro Panel, ще бъде пусната малко след изложението SPS IPC Drives. Посетителите на изложението могат да очакват цялосно обновяване на професионалната версия, включително многобройни нови възможности за моделиране на поставените компоненти или табла. Друго интересно представяне, на което ще можете да се насладите по време на изложението е автоматичната миграция на проекти, базирани на TS 8 (приложение на Ритал за 3D табла), към новата система за Rittal VX25. И това не е всичко: EPLAN и Rittal съвместно ще представят широк спектър от иновации по отношение на инженерните контролни табла в Нюрнберг.

Нюрнбер, 27 Ноември, 2018г. – Новият EPLAN Pro Panel, Версия 2.8 ще направи своя дебют на изложението SPS IPC Drives. Софтуерът за виртуално 3D моделиране на контролни табла, притежава гъвкавост и ефективност, изненадва потребителите с чисто нов 4K потребителски интерфейс. Той също така кара хората, вземащи решения, да се настанят удобно, заинтригувани. На живо съвместните презентации в Нюрнберг между EPLAN и Rittal ще запознаят всички с най-новите иновации при моделирането на табла.
Те включват допълнителни софтуерни решения за инженерни и предпроектни операции, новаторска системна технология за контролни табла, електроразпределителни и климатични системи, интегрирани технологии за автоматизация и системи за дигитална, интегрирана вече автоматизация на производствените процеси. По този начин EPLAN и Rittal се позиционират като доставчици, предлагащи решения за оптимизиране на процесите в инженеринга на контролни табла: комбинирани машини / хардуерни и софтуерни решения, придружаващи данни, продукти и цялостни услуги за интегриране на процесите.

Сменяте компоненти? Няма проблем…

Новата версия на EPLAN Pro Panel е напълно насочена към "процесите". Съществуващите конфигурации на триизмерни табла често търпят промени - независимо дали това се дължи на липса на пространство или на различни спецификации на таблото, например, вратата е закачена отдясно, вместо отляво. Новата функция "Switch Device" дава възможност на потребителите да изключват, вече поставените стари компоненти. Нещо повече: Макро вариантите могат лесно да бъдат избрани и запазени в макрос данните. Същото важи и за монтажа на повърхности: Комплектното оборудване може лесно да бъде присвоено на различна монтажна повърхност. Това означава, че цялостното оформление на 3D монтаж може бързо и лесно да бъде интегрирано в друга среда на проектиране.

Промените в системата са лесни

Rittal наскоро представи новата система VX25, така че компаниите, които използват таблата Rittal TS 8, са изправени пред предизвикателството да променят съществуващите си проекти. За щастие, EPLAN Pro Panel Professional, версия 2.8 предлага безупречна поддръжка на миграцията. Как работи ли? Проект в 3D монтажно пространство или отделно табло се анализират със софтуерна поддръжка. Ако системата определи, че компонентите за миграцията VX25 липсват, те са обобщени в списък за покупки и са интегрирани в управлението на EPLAN части чрез EPLAN Data Portal shopping cart.

Системна миграция

Ако всички елементи са налице, системата извършва миграцията автоматично. TS 8 елементите се заменят с елементи VX25. Софтуерът взема предвид съществуващите препратки между позиционираното оборудване и нивата на сглобяване. Същото важи и за информация, свързана с NC, като например мрежи за маршрутизиране на кабели. Интерактивните функции, като тестови цикли и корекции на разстоянията за линейни допълнения, допълват новия диапазон на производителност за версия 2.8.

Източник EPLAN

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg