Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > EPLAN Smart Wiring: опроводяването на табла вече е по-лесно

Новини > EPLAN Smart Wiring: опроводяването на табла вече е по-лесно

EPLAN Smart Wiring: опроводяването на табла вече е по-лесно

EPLAN Smart Wiring

Софтуерът за проследяване на вътрешни връзки EPLAN Smart Wiring, е мобилно приложение за визуализация на опроводяването в табла, предназначено за помощ на монтажника.

Опроводяването на едно табло изисква много време и умения. До 43% от времето за асемблиране на табла се прекарва в опроводяване. Новото приложение е браузър базирано - EPLAN Smart Wiring визуализира опроводяването и предоставя необходимата информация на монтажника. С програмата значително се намалява възможността за допускане на грешки и се спестява време. Това е особено полезно при нанасянето на промени в последния момент, тъй като софтуера лесно визуализира новите проводници.

Предоставената информация включва начално и крайно устройство за връзка , сечение, цвят, обозначаване клема за свързване, тип кримп на проводниците и начин на свързване. Дигиталната визия на EPLAN Smart Wiring е базирана на виртуалния 3D модел на таблото от EPLAN Pro Panel. Въпреки това, новото приложение може да се използва за подобряване на продуктивността и без 3D модел – таблици в Excel с необходимата информация за свързване могат да се четат през програмата. Дори и без визуализация на свързващите пътища и стъпки за монтаж, информацията е достатъчна за да се улесни монтажа.

EPLAN Smart Wiring

3D моделът улеснява възприемането на информация

Простият дизайн на менюто предоставя абсолютно всичко необходимо, за извършване на монтажа. 3D модела подобрява възприемането на информацията за монтаж на апарати и връзки, включително точките за свързване. Това прави всяка стъпка от процеса лесно разбираема. Следвайки принципа на светофара, връзката се означава в зелено, щом е правилно опроводена. Това е изключително полезно, ако няколко смени работят по таблото – новата смяна може да започне окабеляването, точно там от където предния колега е приключил.

EPLAN Smart Wiring е особено полезен когато става въпрос за промени в последния момент, които биват лесно регистрирани и ъпдейтвани в EPLAN Pro Panel. Двете ревизии на проектите могат в последствие да бъдат сравнени.

Простотата на използване на приложението предполага, че и по-малко квалифициран персонал може да поеме процеса по окабеляването. Това осигурява на компаниите оптимално разпределение на техните ресурси и същевременно увеличава ефективността на работния процес.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg