Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
EPLAN > Mobile Apps

EPLAN > Mobile Apps

EPLAN Mobile Apps

Eplan Mobile View

Време за интензивно търсене на неизправност при пускане в експлоатация или обслужване на завод? Необходима е бърза реакция и директен достъп до системната документация, независимо дали за стартиране, поддръжка или проверка на грешка при работа. EPLAN View Mobile дава възможност тази проверка да се прави директно. Приложението позволява мигновен достъп до документацията на EPLAN в системата за автоматизация и помага на обслужващия персонал да се справя по ефективно с проблемите

EPLAN Data Portal

EPLAN Data Portal позволява на потребителите да имат достъп до всички налични компоненти в портала, да търсят и да избират мобилни устройства и елементи. Интелигентната кошница прехвърля събраните данни в оригиналния проект EPLAN.

EPLAN Info Center

EPLAN поставя тенденции в продължение на повече от 30 години в индустриалната автоматизация и инженеринга. Пътувайте през виртуалния свят на EPLAN и следете най-важните новини за компанията - панаири, събития и решения.

software4efficiency

"software4efficiency" е инженерно списание, което обединява изданията на EPLAN, както и на компанията сестра CIDEON - в областта на разработването, инженеринга и производството. Това не важи само за електротехниката и машиностроенето, но също така и за интерфейсите с търговските системи, играещи решаваща роля в цялостния работен процес.

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. Христо Ботев 76
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg